Sport 2017. június 5. 11:00

Évzáró keretében vettét át bronzérmeiket a focisták

Képgaléria
Évzáró keretében vettét át bronzérmeiket a focisták
Közös vacsorával zárták az évet a Kiskunfélegyházi HTK Labdarúgó Szakosztályának játékosai, vezetői, edzői, támogatói a Honvéd Sporttelepen június 3-án. A 2016/17-es szezon értékelése mellett a KHTK megyei I. osztályú keretének játékosai a bronzérmeiket is megkapták. Mint ismert, a KHTK a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a Tiszakécske és a Kecskeméti LC mögött harmadik lett, a KHTK II. pedig negyedikként zárt a megyei II. osztályban.

Az évzáró rendezvény keretében a KHTK Labdarúgó Szakosztályának vezetője, Busa Imre köszöntötte a megjelenteket. Mindkét csapat megfelelt a célkitűzésnek, ami az elmúlt években kialakult jó közösségnek, a csapatszellemnek is köszönhető.

Balla László alpolgármester kiválónak értékelte a labdarúgó egyesület elmúlt 5 évét, az önkormányzat nevében gratulált a KHTK játékosainak.

A KHTK új elnöke, Dr. Nemes-Nagy Tibor végig követte a csapatok szereplését az elmúlt időszakban. Kiemelte, hogy a bajnoki címet megnyerő Tiszakécske csupán a KHTK ellen veszített pontot a szezon során.

Csapatként ért el sikereket a KHTK, a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség technikai igazgatója, Molnár Ferenc a támogatók, a szponzorok és a segítők fontosságát hangsúlyozta, amelyek nélkül a megyei egyesületek fenntartása sem valósulhatna meg.

A megyei I. osztályú csapat edzője, Ozsváth Ferenc a tavaszi szezonra vette át a KHTK irányítását és reményei szerint a következő idényben további célokért is küzdhet játékosaival.

Nádasdi Péter, a KHTK II. vezetőedzőjeként a játékosok közötti közös munkát hangsúlyozta, a keret összes tagja segítette a csapatokat a jó eredmények elérésében.

A csapat szponzoraként Keresztesi Zoltán a megkezdett munka folytatásáról beszélt. A jövőben újra el szeretné érni, hogy a KHTK harcban lehessen az aranyéremért, amihez a keret megerősítését tervezi.

Az értékelő beszámolókat követően a KHTK megyei I. osztályú játékosai Molnár Ferenctől, Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség technikai igazgatójától, Balla László alpolgármestertől és a KHTK elnökétől, Dr. Nemes-Nagy Tibortól kapták meg bronzérmeiket.

A harmadik helyért járó kupát Palásti Sándor csapatkapitány vette át.

 

G. Z. 

Kövessen minket a Facebookon is!