Helyi hírek 2017. június 18. 07:30 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi tizenegyedik vasárnap - 2017. június 18. Június 21-én, szerdán Gonzága Szent Alajos szerzetes emléknapja, pénteken Jézus Szent Szívének főünnepe, szombaton pedig Keresztelő Szent János születésének főünnepe lesz.

Fotó: Seres Attila

1. Köszönetet mond a templom mindazoknak, akik bármilyen módon részt vettek az Úrnapi körmenet előkészítésében és megtartásában.

2. Most vasárnap a 9 órai szentmise után megbeszélés lesz azoknak a családoknak, akiknek gyermekei jelentkeztek a nyári hittanos táborra. Kérik, hogy a szülők vigyék magukkal a 20 ezer forint részvételi díjat!

3. A Szent Imre Cserkészcsapat városi papír- és vasgyűjtést szervez június 19-e és 25-e között. Akinek van felajánlható papír és vashulladéka, jelezze a sekrestyében vagy a plébánián névvel, címmel, telefonszámmal, s egy időpont megadásával, amikor a cserkészek otthon találják. A befolyt összeget a cserkészcsapat és a gyerekek táboroztatására fordítják.

4. Június 25-én, jövő vasárnap a 9 órai szentmise után megbeszélés lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleinek. Kérik, hogya szülők vegyenek részt a megbeszélésen!

5. Ugyancsak június 25-én, jövő vasárnap délelőtt 10 órakor tartják a pálmonostori templom búcsúját.

6. Június Jézus Szíve engesztelő hónapja, ezért a hónap minden péntekjén az esti szentmise előtt ½ 7-kor Jézus Szíve litániát tartanak.

 

Kövessen minket a Facebookon is!