Helyi hírek 2017. június 18. 09:30 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Június 21-én, szerdán Gonzága Szent Alajos szerzetes emléknapja, pénteken Jézus Szent Szívének főünnepe, szombaton pedig Keresztelő Szent János születésének főünnepe lesz.

1. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

2. Június 22-én, csütörtökön délután 5 órakor lesz a Szent Mónika Közösség gyűlése a Közösségi Házban.

3. Június 24-én, szombaton az esti szentmise a Szent Mónika Közösség szándékára lesz bemutatva. Szeretettel hívják az édesanyákat és nagymamákat, hogy közösen imádkozhassanak gyermekeikért, unokáikért.

4. Június 25-én, jövő vasárnap az esti szentmise a Szent József Kör, vagyis a keresztény édesapák közösségének szándékára lesz bemutatva, hétfőhöz egy hétre pedig este ½ 7-kor tartják a Szent József Kör gyűlését a Közösségi Házban. Minden édesapát és leendő édesapát szeretettel várnak!

5. Két hét múlva, július 1-én, szombaton lesz a Sarlós Boldogasszony Templom búcsúja. Az ünnepi szentmise délelőtt 10 órakor kezdődik, a szentmise után pedig körmenetet tartanak. A búcsúi szónok Virágh József, pilisi plébános atya lesz, aki éveken keresztül Anglia magyar főlelkésze volt. A szentmise és a körmenet után szeretettel hívják a híveket és a zarándokokat a plébánia kertjébe közös babgulyásos agapéra, beszélgetésre, együttlétre. Ha valaki süteménnyel vagy üdítőitallal hozzá tud járulni az agapéhoz, azt köszönettel elfogadják.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

 

Kövessen minket a Facebookon is!