Program 2017. szeptember 7. 15:30

Közhírré téteik!

Képgaléria
Közhírré téteik!
Az Integrál Zrt. Kiskunfélegyháza és a Móra Ferenc Művelődési Központ szeretettel hívja Félegyháza és a környező települések lakót a XIX. Kiskunfélegyházi Libafesztivál programjaira, szeptember 8-án és 9-én.

A kiskun régió egyik legjellegzetesebb, legsajátosabb gasztronómiai fesztiválja a Kiskunfélegyházi Libafesztivál. A környéken több évszázados múltra tekint vissza a lúdtartás, s ehhez igazodott a környék gasztronómiája is. A fesztiválon megkóstolhatják a híres félegyházi libamájat, lakomázhatnak a kitelepült vendéglők libából készült ételeiből, és persze elmaradhatatlan a libazsíros kenyér, a libatepertő.


Kedvcsinálóként a programokból

A fesztivált megnyitja és köszöntőt mond Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a térség országgyűlési képviselője, Csányi József polgármester, Kiskunfélegyháza és dr. Horváth Sándor az Integrál Zrt. elnök-vezérigazgatója.
Időpont: szeptember 8. péntek 16:45, Nagyszínpad


Fellépők: Veronaki Zenekar, Gőgös Gúnár Gedeon Libabál, Lord Bishop, Besh O Drom és Szalóki Ági, Bon Bon Matiné: Ludas Matyi koncert, Korpás Éva és zenekara, a Molnár Dixieland és vendégei: Koós Réka, Gájer Bálint és Lázár István valamint a 30 Y.

Kísérő programok: IV. Kunsági Néptánc Találkozó, libafőző verseny, bábszínházak, Kézműves Mesterek Utcája, fakörhinta, fotószínház, libasimogató, helyi termékek vására.
 

Kövessen minket a Facebookon is!