Helyi hírek 2017. július 2. 09:30 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

20 percen belül elfogták a rablót - videóval

20 percen belül elfogták a rablót - videóval
Egy ismeretlen férfi június 30-án, 17 óra 55 perckor megjelent egy helyi üzletben, ahol - kihasználva azt, hogy senki nem tartózkodik a vásárlótérben - a pénztárgépből, illetve az eladó táskájából készpénzt tulajdonított el. Az ismeretlen elkövetőt az eladó és egy vásárló tetten érte. A két nő megpróbálta feltartóztatni a férfit, aki az eltulajdonított készpénz megtartása érdekében fellökte a vevőt - egy 40 éves helyi lakost, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett - és elmenekült.

Az eladó segélykiáltására járókelők indultak a férfi keresésére, akit utolértek. A férfi a felszólításra a pénzt átadta, majd tovább futott. A járőrök a rendelkezésre álló személyleírás alapján néhány utcányira 20 percen belül elfogták a férfit.

A kiskunfélegyházi nyomozók rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja gyanúsítottként hallgatták ki B. Csabát, aki beismerte tettét. A rendőrök előterjesztést tettek a bácsbokodi gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

A rendőrségi video itt nézhető meg. 


 

Kövessen minket a Facebookon is!