Sport 2017. július 9. 16:30

Kézilabda tábort szerveztek a gyerekeknek

Képgaléria
Kézilabda tábort szerveztek a gyerekeknek
Egyhetes kézilabda tábort tartott a Kiskunfélegyházi HTK az U10-es és az U12-es korosztályú igazolt játékosok részére július 3-a és 7-e között a Constantinum Sportcentrumban. A napi kétszeri edzéseket Fekete Krisztián irányította Gulyás Brúnóval és Nyerges Márk segítővel. A tábor célja az utánpótláskorú játékosok technikai és koordinációs képességeinek fejlesztése, valamint az összetartás erősítése. A tréningek mellett a fakultatív programokra is jutott idő. A mozizás, a strandolás és a fagyizás kikapcsolódást nyújtott a gyermekeknek. A tábor közös vacsorával jó hangulatban zárult.

A kézilabda táborban 20 fő vett részt, az U10-es és az U12-es korosztályt néhány U14-es játékos egészítette ki. Fekete Krisztián vezetőedző délelőtt és délutánként 2 órás edzéseket vezényelt fejlesztve a gyermekek képességeit.

- A közös foglalkozások során a játékosok jobban megismerték egymást, a különböző korosztályú gyermekek összeszokását is segítette a munka. A cselezés és az egyéni képzés a labdakezelésre, a labdavezetésre és a labdaelkapási gyakorlatokra terjedt ki elsősorban, de igyekeztük javítani a mozgáskoordinációt is.

 

 

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!