Sport 2017. július 17. 15:00

Nyáron is gyűjtik az érmeket

Képgaléria
Nyáron is gyűjtik az érmeket
Három versenyen vettek részt a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai az elmúlt hétvégéken. Örkényben, Pálmonostorán és Nagykőrösön képviselték eredményesen Kiskunfélegyházát íjászaik.

Örkényben, június 24-én egy 24 célos 3D-s versenyen bizonyíthatták tudásukat a Fénypárducok. A három fős csapatuk két érmet gyűjtött. Vasné Köteles Anita 3. helyezett lett a felnőtt tradis hölgyek között. Vas Tibor felnőtt férfi longbow kategóriában 1. helyezést ért el. Papp Zoltán, az utóbbi idők legjobb eredményével, néhány ponttal csúszott le a dobogóról a felnőtt férfi tradicionális kategóriában.  


Július első hétvégéjén, Pálmonostorán folytatódott a versenysorozat a II. Sólyom próbával. A Sándorfalvi Sólymok Íjász Egyesület, a Huszka József Hagyományőrző Egyesület Pálmonostori Íjász tagozata és a Dorozsmai Íjászok Baráti Köre által létrehozott versenysorozat második állomásán négy fővel vettek részt a Fénypárducok. A 24 célos változatos célokat, több mozgó célt felvonultató versenyen az alábbi eredmények születtek:

Ifj. Fetter Tamás a minik összevont kategóriájában 3. lett.
Papp Zoltán 6. helyen végzett
a tradicionális felnőtt férfiak mezőnyében.
Vasné Köteles Anita és Vas Tibor első helyezést ért el longbow kategóriában.


Július harmadik hétvégéjén, Nagykőrösön a Horváth család képviselte a Fénypárducokat az Arany hősei Viadalon. A 21 célt felvonultató örömíjász verseny a Pálfája oktatóközpontot körülölelő erdő adott otthont.

Horváth József felnőtt férfi vadászreflex, Horváth Józsefné felnőtt nő tradicionális kategóriában indult. Pontos helyezéseikről később nyújtanak tájékoztatást a szervezők.

Dobogós helyekről ezúttal a lányok gondoskodtak.
Horváth Klára Csenge – immár ifi lányként, vadászreflex kategóriában második lett.
Horváth Anna ragyogó, 73%-os teljesítményével az aranyérmet érdemelte ki a gyerek lányok között.
 

A Fénypárducok támogatói: Integrál Zrt., Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, Kollégium

Egyéb információk: https://www.facebook.com/fenyparducok/

 

Kövessen minket a Facebookon is!