Sport 2017. augusztus 6. 16:00

Női NB I-es kézilabda mérkőzést játszottak a Kész Arénában

Képgaléria
Női NB I-es kézilabda mérkőzést játszottak a Kész Arénában
A bajnoki felkészülés jegyében a női NB I-es kézilabda bajnokság két csapata, a Kecskeméti NKSE és az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE mérkőzött meg augusztus 4-én a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban. A találkozót a KHTK junior játékosai mellett szülők, sportbarátok is nyomon követték. A békéscsabaiak visszavágtak a pár nappal ezelőtti vereségért, 19-10-re is vezettek és előnyük egy részét megtartva 33-30-ra nyertek a hajrában felzárkózó kecskemétiek ellen.

 

Felkészülési mérkőzés, 08. 04. Kész Aréna Kiskunfélegyháza

Kecskeméti NKSE – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE 30-33 (12-19)

Békéscsaba: Györkös – Kovács A. 2, Walfisch 4 (1), Pintér 1, Kovacevic, Vukajlovic 2, Szarka 4. Cserék: Popovics, Horváth D. (kapusok), Zöldi-Tóth 2, Gidai 2, Bottó 3 (2), Mihálffy 2, Farkas K. 2, Vér.

Vezetőedző: Skaliczki László

KNKSE gólszerzők: Yuliia Kucerova 5, Siska Pálma 4, Szabó Edina 4, Aron Andrea 4, Kaiser Melitta 3, Varga Nikolett 2, Gulya Krisztina 2, Deáki Dóra 2, Gulyás Vanda 1, Olha Nikolayenko 1, Orell Bettina 1, Horváth Dóra 1.

Vezetőedző: Marosán György

 

Mestermérleg:

Marosán György: – A második félidőben már voltak biztató jelenetek, de ezek még csak szakaszokban jelennek meg, ami még ilyenkor természetes. Mindenképpen a fejlődésünket szolgálta a mérkőzés. Nagyon sok munka vár még ránk.

Skaliczki László: – Az első félidőben jól játszottunk, így a szünetben megérdemelten vezettünk hét góllal. A folytatásban is nagyot küzdöttek a lányok, de túlságosan kevesen vagyunk, még néhány poszton jól jönne az erősítés.

 

Információ: elorenkse.hu

G. Z. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!