Kultúra 2017. augusztus 23. 11:30

Könyvtársarok - Legyen Ön Az Év Olvasója 2017-ben!

Könyvtársarok - Legyen Ön Az Év Olvasója 2017-ben!
A Petőfi Sándor Városi Könyvtár az idei évben is folytatni kívánja az előző években sikeresen útjára indított kezdeményezését, mellyel szeretné kifejezni megbecsülését mindazoknak, akik valamilyen formában kiemelkedően részt vesznek a könyvtár mindennapi életében; azoknak, akik évek óta hűséges látogatói az intézménynek, illetve azoknak, akik ebben a rohanó világban rendszeresen járnak könyvtárba, olvasnak könyveket.

Fotó: moly.hu illusztráció

Jutalmazni kívánják:

Az Év Olvasóját
(az az érvényes olvasójeggyel rendelkező olvasó, aki az adott esztendőben a legtöbb dokumentumot kölcsönözte a könyvtárból).

Az Év Gyermekolvasóját (aki az adott esztendőben rendszeresen látogatta a Gyermekbirodalmat, valamint a legtöbb dokumentumot kölcsönözte a könyvtárból).

Az Év Olvasócsaládját (az a lehetőleg több generációból álló család, melynek tagjai érvényes tagsággal rendelkező, aktív könyvtárhasználók voltak az adott évben).

Az Év Betűbölcsisét (a Gyermekbirodalom Betűbölcsi programján legtöbbször részt vett, érvényes babaolvasójeggyel rendelkező gyermek).

Az Év Könyvtári Segítőjét (aki az adott esztendőben önkéntes munkájával támogatta a könyvtárat).

Az Év Médiatár Használóját (az az érvényes médiatáras olvasójeggyel rendelkező olvasó, aki az adott esztendőben a legaktívabban használta a Médiatár részleget).

A díjakat az októberi Könyvtári Napok rendezvénysorozat alkalmával osztják ki.

 

Kövessen minket a Facebookon is!