Helyi hírek 2017. szeptember 5. 07:30

Körkérdés: Mire kíváncsi a libafesztiválon?

Képgaléria
Körkérdés: Mire kíváncsi a libafesztiválon?
Szeptember 8-án és 9-én között immár 19. alkalommal rendezik meg a libafesztivált Kiskunfélegyházán. A gasztronómiai rendezvényen főzőverseny és a libához köthető egyéb programok, valamint koncertek várják az érdeklődőket. De vajon mit várnak legjobban a programok közül a félegyháziak? Erre kerestünk választ körkérdésünkben.

Kiss-Rigó Edina (35)

Szeretünk részt venni a libafesztiválon, elsősorban a gyermekprogramokra látogatunk ki a családdal. Az esti koncerteket a párommal követjük figyelemmel. Hasznosnak tartom a rendezvényt, az egész várost összekovácsolja. A libaételek nagyon finomnak, a libamáj az egyik kedvencünk. Ha lesz rá módunk, akkor megkóstoljuk és veszünk belőle.

 

Buzder-Lantos Imre (39)

Népes családommal, négygyermekes apukaként minden évben részt veszünk a fesztiválon, körbejárjuk a látnivalókat. Engem főként a főzőverseny érdekel, de a gyermekeknek is találunk hasznos, érdekes programokat. Tavaly a királyi szakácsok nagyon finom libaételt készítettek, megkínálták a gyerekeket. Remélem idén is kapunk kóstolót. Szeretem a libafesztivált, még több hasonló program kellene a városba. Az esti koncertekre a nagyobb gyermekekkel kimegyünk, fotózkodni szeretnénk a fellépőkkel, ha lesz rá alkalom.

 

Hegedűs Iván (36)

Kíváncsiak vagyunk a főzőversenyre, a libaételekre, remélem libát is tudunk simogatni a kislányommal. Elsősorban a napközbeni programok érdekelnek, hagyományosan minden évben kilátogatunk a rendezvényre. Jó a hangulat, ilyenkor megpezsdül egy kicsit a város, remélem az időjárás is a kegyeibe fogadja a libafesztivált.

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!