Sport 2017. szeptember 4. 17:30

Új fejezet a futóklub életében

Új fejezet a futóklub életében
Új fejezet kezdődik szeptembertől a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub életében. Átalakul az egyesület edzői csapata, új alapokra helyezve ezzel az úszótanfolyamok szervezését és lebonyolítását.

A megújulás egyik résztvevője, az egyesület új úszóedzője, Bács Ferenc. Végzettségeit tekintve széles látókörű fiatal szakember, úgymint úszóedző, rekreációszervező és egészségfejlesztő, BOSU és SMR Instructor. Munkája során alkalmazni kívánja az élménypedagógia által nyújtotta lehetőségeket is, kombinálva a több éves szakmai tapasztalataival. 20 éves sokrétű sportolói múltja (Ironman, maraton futás, triatlon, duatlon, aquatlon valamint uszonyos és búvárúszás versenyszámban elért kétszeres Európai Bajnoki 7. helyezett, többszörös korosztályos és felnőtt országos bajnoki címet szerzett) megalapozza az egyesületen belüli minőségi munkáját.

Céljai között szerepel egy olyan tanfolyamrendszer meghonosítása Kiskunfélegyházán, mely lehetőséget ad a gyermekeknek az úszómozgások helyes elsajátítására, valamint megteremti a feltételeket az eredményes korosztályos úszóversenyzéshez. Mindezek fényében a Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Úszószakosztálya úszásoktatást indít ősztől. Minden gyermek a saját tanulási sebességének megfelelő oktatásban részesül. Előzetes tájékoztatás kérhető a +36 20/222-3626-os telefonszámon.

A klub célja egy olyan egyesület folyamatos fejlesztése, ahol a fiatalok nyugodt körülmények között sportolhatnak az atlétika, a futás, a kerékpározás, a triatlon, az úszás és a parasportok területén, eredményeikkel öregbíthetik városunk hírnevét.

 

Kövessen minket a Facebookon is!