Sport 2017. szeptember 17. 12:30

Véget ért a versenyszezon a Balog Tanyán - videóval

Képgaléria
Idei utolsó versenyét tartotta szeptember 16-án a Balog Tanya Horgásztó és Pihenőpark. Mint minden évben, ezúttal is 6 órás megmérettetésre várták a horgászokat. A szezonzáróra 29-en neveztek, az első három helyezett hagyományosan következő évre szóló horgászbérlettel gazdagodott, mellettük díjazták a legnagyobb hal kifogóját. A 2017-es versenyszezont szép eredménnyel zárta a Balog Tanya, a legnépszerűbb megmérettetésnek az augusztusi 24 órás horgászat számított.

Napos időjárás várta a Balog Tanya Horgásztó és Pihenőpark területére kilátogatókat szeptember 16-án. A horgásznemnek közül a leghatékonyabbnak a feeder horgászat bizonyult. Az ősz beköszöntével a halak kicsit beljebb húzódtak, az eredményességhez a tó megismerésére is szükség volt – mondta el Balog Péter üzemeltető.

- Hagyományosan egy bottal és egy horoggal lehetett versenyezni, a horgásznem szabadon választható volt. Az elmúlt évek során a környék jelentős bázisává vált a Balog Tanya, sok a visszatérő versenyzőnk.

A versenyszezon ugyan véget ért, de a Balog Tanya november 15-éig biztosan nyitva tart, időjárástól függően akár decemberben is fogadja a látgatókat. A 2018-as esztendőre a tervek szerint a vizesblokkok kiépítése is befejeződik, emellett két kis ház is megépül a pihenőpark területén.

 

Eredmények:

1. Seres Rudolf 27,6 kg.

2. László Zoltán 20,65 kg.

3. Bánfi János 19,86 kg.

Összefogás: 156 kg.

Legnagyobb hal kifogója: Csényi Zsolt 7 kg (amúr)

 

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!