Helyi hírek 2017. szeptember 21. 11:30

Ingatlanpiaci hírek

Ingatlanpiaci hírek
Az ember otthonának eladása vagy vétele során a legfontosabb szempont, hogy az ingatlanos megbízható legyen és ismerje a helyi sajátosságokat. 

Szeptember 22-én ünnepli fennállásának 9. születésnapját az országos hálózat keretében működő Kiskunfélegyházi Duna House Iroda. Ez idő alatt több száz ingatlant közvetítettek az értékesítői, több ezer elégedett eladó és vevő között. A Deák Ferenc u. 2. szám alatti megújult irodában lokálpatrióta tősgyökeres félegyházi tulajdonosok és értékesítők dolgoznak, helyismeretükkel nagy segítséget nyújtanak az otthon eladásában, vagy megvásárlásában. A félegyházi és a környező kistelepülések ingatlanpiacán megszerzett többéves tapasztalatuknak köszönhetően szakszerű tájékoztatást adnak eladással, vásárlással kapcsolatos ügymenetekről, hitelekről, egyéb kedvezményekről és bárminemű, az ingatlanokkal kapcsolatos helyi lehetőségekről, ami a hatékonyságukat növeli. A helyi ingatlanosok jól ismerik a lokális ingatlanpiacot, a helyi szabályokat és azok naprakész változásait, hatásait.

A mai ingatlanpiacon sokféle ingatlaniroda nyílik és zár is be, azonban azt tanácsolom, hogy bízzon a 9 éves tapasztalatban, a megbízható helyi ingatlanosokban, és keresse fel a Duna House Irodát (Deák Ferenc u. 2.), kérjen segítséget elsősorban a félegyháziaktól!

Dr. Sasi Ádám 
ügyvéd, ingatlanforgalmi szakjogász ajánlásával

 

Kövessen minket a Facebookon is!