Helyi hírek 2017. szeptember 20. 16:30

Személyes tanácsadással segítik a magánszemélyeket, lakóközösségeket

Személyes tanácsadással segítik a magánszemélyeket, lakóközösségeket
Egyebek mellett az Otthon Melege program 2017-es aktualitásairól, a Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitelről (GINOP-8.4.1/A-17), a fiatalok vállalkozóvá válásának lehetőségeiről és a gyakornoki programról kaphatnak naprakész tájékoztatást a félegyházi érdeklődők azon a fogadónapon, amelyet a Széchenyi Programiroda tanácsadója tart Félegyházán, a polgármesteri hivatalban, első ízben szeptember 25-én, hétfőn 9-től 16 óráig, és azt követően minden hétfőn.

Őze József Péter lapunknak elmondta, hogy a Széchenyi Programiroda országos hálózata 2011 óta nyújt szakmai támaszt és térítésmentes, közvetlenül elérhető segítséget az európai uniós pályázatok iránt érdeklődőknek. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatával együttműködve úgy határoztak, hogy pályázati fogadónapot szerveznek, mintegy helybe hozva Kiskunfélegyháza lakosságának a személyre szabott információt. Ezzel az a céljuk, hogy minél többen élhessenek a kínálkozó lehetőségekkel a városban.

Támogatott tevékenységek: nyílászárócsere, hőszigetelés, nyári hővédelem javítása, árnyékoló vagy árnyékvető szerkezetek, fűtési- és/vagy használati melegvíz rendszer korszerűsítése, hővisszanyerő berendezés, napelem, napkollektor, brikett, pellet, faapríték, faelgázosító kazánrendszer, konvektorcsere, hőszivattyú rendszerek.

A fogadónapon való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A személyes konzultációk alkalmával az ügyfelek megismerhetik az aktuálisan elérhető lakossági felhívásokat és azok feltételrendszerét.

A bejelentkezés óránként lehetséges, név, cím, email, telefonadatok megadásával, az alábbi telefonszámon: Őze József Péter, 06/20 380-8710

 

Kövessen minket a Facebookon is!