Helyi hírek 2017. szeptember 24. 09:30 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 25. vasárnap - 2017. szeptember 24.

1. Szeptember 27-én szerdán Páli Szent Vince áldozópap emléknapja, 29-én, pénteken Szent Gábor, Szent Mihály és Szent Rafael főangyalok ünnepe, 30-án, szombaton pedig Szent Jeromos áldozópap és egyháztanító emléknapja lesz.

2. Ma délután a 4 órakor kezdődő szentmise keretében szolgáltatjuk ki a betegek szentségét. 3 órától lesz még gyónási lehetőség.

3. Ma délután a Kalmár Kápolnában nem lesz szentmise.

4. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

5. Hétfőn este ½ 7-kor tartják a Szent József Kör, vagyis a keresztény édesapák körének gyűlését a Közösségi Házban. Minden édesapát és leendő édesapát szeretettel várnak.

6. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Karitász Bolt Jókai u. 1. szám alatti helyisége. Minden érdeklődőt várnak.

7. Szeptember 28-án, csütörtökön délután 4 órakor lesz a Szent Mónika Közösség gyűlése a Közösségi Házban. Ide az édesanyákat várják szeretettel.

8. Szeptember 30-án, szombaton az esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mutatják be.

9. Ugyancsak jövő szombaton az esti szentmise után Taizé-i imaest lesz a templomban, amelyre örömmel hívják a híveket, hogy megerősítsék lelküket a mindennapok küzdelmeihez.

10. Autóbuszos zarándoklatot szerveznek október 7-én, szombaton Mátraverebély-Szentkútra, a Rózsafüzér Királynője búcsúra. Érdeklődni és jelentkezni a plébánia irodájában lehet. A
részvételi díj 3500 forint.

11.Október hónapban indítják a bérmálásra felkészítő ifjúsági hittant. Péntek esténként ½ 7-re várják a Jókai utcai Közösségi Házba azokat a középiskolás és nyolcadikos ifjakat, akik szeretnének bérmálkozni.

12. Október 1-jétől, jövő vasárnaptól az esti szentmisék ½ 6-kor kezdődnek. A Kalmár kápolnában jövő vasárnaptól délután 4 órakor lesz a szentmise.

13.Októberben minden nap (hétfő kivételével) az esti szentmise előtt 5 órakor elimádkozzák a Rózsafüzért a
templomban. Mindenkit szeretettel hívnak, hogy közös imádságukkal kérjék a Szűzanya közbenjárását egyházunkért, hazánkért, papjainkért, családjainkért és templomi közösségért.

14. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kiskunfélegyházi Csoportja főállású munkatársakat keres szociális munkás, valamint felsőfokú végzettséggel mentori munkakörbe. Részletes tudnivalók a hirdetőtáblán olvashatók.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!


 

Kövessen minket a Facebookon is!