Helyi hírek 2017. szeptember 24. 07:30 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 25. vasárnap - 2017. szeptember 24.

1. Most vasárnap délután 4 órakor tartják a betegek miséjét. Előtte 3 órától már lesz gyónási lehetőség. Este 7 órakor nem lesz szentmise.

2. Szeptember 25-én, hétfőn megváltozik a templomban az esti szentmise kezdési időpontja. Hétköznap 5 órakor, szombaton és vasárnap 6 órakor kezdik az esti misét.

3. Szeptember 30-án, Szent Jeromos ünnepén délben kezdődik a szentírásolvasás. Várják azok jelentkezését a sekrestyében, akik olvasnak a Bibliából.

4. Szeptember 30-án, szombaton este 7 órakor a Nemzetközi Zenei Világnap alkalmából hangverseny lesz a templomban.

5. Jövő vasárnap, október 1-jén, tartják a Rózsafüzértársulat éves összejövetelét. Akkor lesz az új tagok felvétele. Várják azokat, akik szeretnének csatlakozni a társulathoz.

6. Októberben hétköznapokon az esti szentmise után, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt ¼ 6-kor kezdik a közös Rózsafüzér-imádságot.

7. Október 7-én, szombaton országos katolikus ifjúsági találkozó lesz Nagymaroson. A találkozóra autóbuszt indítanak. Érdeklődni lehet az atyáknál.

8. A templomi kiállítások október 15-éig látogathatóak nyitvatartási időben.

9. Október 29-én, vasárnap a ½ 11-es szentmisében tartják a jubiláló házastársak közös hálaadó szentmiséjét. Várják a plébánián a házassági évfordulójukat ünneplő házastársak jelentkezését.

10. November 4-én, szombaton egyházközségi zarándoklatot szerveznek Bátára, a Szent Vér Templomhoz. A részvételi díj 2000 forint személyenként. Jelentkezni lehet a plébánián.


 

Kövessen minket a Facebookon is!