Sport 2017. szeptember 27. 09:30

A félegyháziak derekasan „küzdöttek” az országos bajnokságon

A félegyháziak derekasan „küzdöttek” az országos bajnokságon
A Félegyházi Térségi Sportiskola Thai Box Szakosztályának versenyzői részt vettek a WFC Hungary és a Muaythai Országos Szakszövetség által megszervezett K-1, K-1 Light Országos Bajnokságán. Provics Gergő, a dobogó legmagasabb fokára állhatott kadett korcsoportban 63,5 kg-ban. A fiatal sportoló a szokott higgadtságával és teljes technikai arzenáljának felvonultatásával bizonytalanította el ellenfeleit, ezzel megszerezve az országos győzelmet.

Kovács Martin junior korosztályban 63.5 kg-ban. 2. helyezést ért el. Martin pontozásos vereséget szenvedett az idei évben a Bangkoki Muaythai Ifjúsági Világbajnokságon harmadik helyet elérő világbajnok ellen. A pszichikai nyomást legyőzve higgadtan követte az edzői utasításokat és gyönyörűen hajtotta végre azokat.

Szabó Dávid junior korosztályban -75 kg-ban szintén 2. helyezést ért el. Dávid a szokott kemény stílusával küzdött.

Volentér András az egyesület tapasztalt harcosa az 5. helyen végzett. András nagyon szépen alkalmazta a kontra technikákat. 

A versenyzőket Czakó Ervin, Nagy Tibor és Nagy Krisztián készítette fel. A szakosztály versenyzői a jövő héten részt vesznek a Zalaegerszegen tartandó nemzetközi K1 bajnokságon.

 

Kövessen minket a Facebookon is!