Helyi hírek 2017. október 22. 13:30 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 29. vasárnap - 2017. október 22.

1. Hétfőn Kapisztrán Szent János áldozópap emléknapja, szerdán Szent Mór püspök emléknapja, szombaton pedig Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok ünnepe lesz.

2. Ma missziós vasárnap van. Ezen a napon az Anyaszentegyház az Evangélium terjedéséért imádkozik, hogy minél több ember ismerhesse meg az Üdvözítőnk által hozott jó hírt, és igazítsa ehhez az életét. Buzgó szívvel kapcsolódjunk be ebbe az imaszándékba. A mai perselyadományok összegét a missziók javára juttatják el.

3. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Karitász bolt Jókai utca 1. szám alatti helyisége. A héten ingyenes ruhaosztást tartanak. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. Októberben hétfő kivételével minden nap az esti szentmise előtt 5 órakor elimádkozzák a Rózsafüzért a templomban. Mindenkit szeretettel hívnak, hogy közös imádsággal kérjék a Szűzanya közbenjárását az egyházért, a hazáért, a papokért, a családokért és a templomi közösségért.

6. Október 26-án, csütörtökön délután 4 órakor lesz a Szent Mónika Közösség gyűlése a Közösségi Házban. Ide az édesanyákat várják szeretettel.

7. Október 28-án, szombaton az esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mutatják be.

8. Október 29-én, jövő vasárnap az esti szentmisét a Szent József Kör szándékára mutatják be.

9. Október 30-án, hétfőn este ½ 7-kor tartják a Szent József Kör gyűlését a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden édesapát és leendő édesapát szeretettel várnak.

10. A kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság tisztelettel hívja a nyugdíjasokat október 30-án, hétfőn délután 5 órára a Móra Ferenc Művelődési Központba a „Nyugdíjas akták” című bűnügyi komédia bemutatójára. A tanulságos történetek megtekintése segíthet megelőzni a nyugdíjasok sérelmére elkövetett bűncselekményeket. Mindenkit szeretettel várnak.

11. Sírszenteléseket tartanak november 1-jén, szerdán az Alsótemetőben, november 2-án, csütörtökön pedig a Felsőtemetőben délután 2 órától. Akik szeretnék hozzátartozóik sírjait megszenteltetni, azok a plébániahivatalban iratkozhatnak fel.

12. Péntek esténként ½ 7-től bérmálási felkészítőt tartanak nyolcadikos és középiskolás ifjaknak a Jókai u. 28. szám alatti Közösségi Házban. Akiknek a pénteki időpont nem megfelelő, azok számára csütörtök esténként ½ 7-től szintén tartanak egy bérmálkozós csoportot. Mindkét csoportba várják azokat a fiatalokat, akik bérmálkozni szeretnének, illetve azokat is, akik ebből a korosztályból még nincsenek megkeresztelve vagy nem voltak elsőáldozók.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!



 

Kövessen minket a Facebookon is!