Helyi hírek 2017. október 23. 11:30 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Októberben hétköznapokon az esti szentmise után, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt ¼ 6-kor kezdik a közös Rózsafüzér-imádságot.

1. A megbérmáltak részére október 27-én, pénteken este 7 órától ifjúsági hittan lesz a plébánián.

2. Október 29-én, vasárnap a ½ 11-es szentmisében tartják a jubiláló házastársak közös hálaadó szentmiséjét. Várják a plébánián a házassági évfordulójukat ünneplő házastársak jelentkezését.

3. Ugyancsak október 29-én, jövő vasárnap, és Mindenszentek napján délután 2 órától a Felsőtemetőben, 3 órától az Alsótemetőben végzik a sírszentelést. Akik szeretnének síremléket megáldatni, jelentkezzenek a plébánián.

4. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság tisztelettel hívja a nyugdíjasokat október 30-án, hétfőn délután 5 órára a Móra Ferenc Művelődési Központba a „Nyugdíjas akták” című bűnügyi komédia bemutatójára. A tanulságos történetek megtekintése segíthet megelőzni a nyugdíjasok sérelmére elkövetett bűncselekményeket. Mindenkit szeretettel várnak.

5. November 4-én, szombaton egyházközségi zarándoklatot szerveznek Bátára, a Szent Vér Templomhoz. Indulás reggel 7 órakor a plébánia előtti parkolóból.

6. Lejár az egyházközségi képviselő-testület megbízatása. Az új testület összetételére a hívek az újságos asztalon lévő jelölőlapon adhatják le ajánlásaikat november 5-én, vasárnap estig az ott lévő dobozba.

7. Jövő évi falinaptár és kalendárium vásárolható a sekrestyében.

 

Kövessen minket a Facebookon is!