Sport 2017. október 24. 12:30

VIII. Szabadidős Squash OB selejtező Kiskunfélegyházán

VIII. Szabadidős Squash OB selejtező Kiskunfélegyházán
Selejtező fallabda versenyt rendez a Mozdulj Félegyháza Sportegyesület október 29-én, vasárnap a Kossuth utca 4. szám alatti pályán. A versenyen mindazok indulhatnak, akik jelenleg nem szerepelnek a magyar, illetve más squash ranglista férfi 251., és női 30. helyénél jobb helyen, illetve akik az elmúlt 10 évben nem voltak női/férfi ranglista legjobb ötben. Az idei szezonban nem indulhat a VII. Szabadidős Squash OB első 8 helyezettje. A szervezők várják a játékosok jelentkezését az ország egész területéről. Nevezni október 27-én, péntek 22 óráig lehet a [email protected] e-mail címen a selejtező helyszínének pontos megadásával.

Nevezési díj:
Selejtezőkön: 3.000 forint
Döntőn: 4.000 forint

Eddigi nevezők:
http://amatorsquash.hu/page/viii-orszagos-szabadidos-squash-bajnoksag-selejtezok

Díjazás: érem, oklevél

Lebonyolítás: Victor versenylabdával a jelentkezők számától függően csoportmérkőzéses vagy svájci rendszerben. Mindenkinek legalább 2 mérkőzést biztosítanak. A mérkőzéseket PSA versenyeken alkalmazott pontozási rendszerrel, 3 nyert játszmáig játsszák, játszmánként 11 pontig. A vidéki selejtezőkön mind a női, mind a férfi kategória első 6 helyezettje, a budapesti selejtezőkön az első 4 helyezettje jut be a Budapesti döntőbe.

Bíráskodás: A fair play szabályai szerint vagy választott bíróval.

Ügyeletes orvos: A selejtezőkön az orvost a rendező klub biztosítja

Az Országos Szabadidős Squash Bajnokság döntőjében a legjobb 8 helyen végzett játékos számára szponzorációs szerződést kínálnak és ingyenes versenyengedélyt biztosítanak az MF(S)Sz versenyrendszerébe a következő szezonban. Ezek a játékosok a következő évben az Országos Szabadidős Squash Bajnokságon nem szerepelhetnek.

Irányadó szabályok: 
A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség általános versenyszabályzata (http://squash.hu/) és a World Squash Federation (WSF) versenyszabályzata (http://worldsquash.org/)


 

Kövessen minket a Facebookon is!