Sport 2017. december 21. 18:00

Óriási győzelem Mezőberényben

Óriási győzelem Mezőberényben
Az idei év utolsó bajnoki mérkőzéséhez érkezett Mezőberénybe december 20-án, a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) U16-os fiú kosárlabdacsapata. Mivel két fordulóval ezelőtt a saját kezünkbe helyezték sorsukat, a fiúk önbizalomtól fűtve vágtak neki az ütközetnek. Kielemezték az egymás elleni első meccsüket, és még jobban odafigyeltek ellenfelük erősségeire. Fontos volt a gólarány növelése, de az még inkább, hogy mindenki hozzá tudja tenni a maga tudását - mondta el lapunknak Simon Zoltán edző.

Fotó: archív

Az első negyed után (4:24) ha letámadják az ellenfelet, rekordkülönbségű győzelmet arathattak volna, e helyett azonban sportszerűen csak az utolsó negyedben vetették be fegyverünket gyakorlás céljából. 
Taktikájuk bevált, így boldogan, jókedvűen utaztak haza a ködös estében-éjszakában. Az utolsó alapszakaszbeli mérkőzésük jövőre lesz, ahol hasonlóan sikeres játékkal, hazai közönség előtt léphetnek egy erősebb csoportba.

Mezőberényi KK - Félegyházi TSI 34 : 103
(4:24, 6:16, 13:31, 11:32)


FTSI: Kasza 32, Kincses 28, Szűcs 25, Szeri 12, Nemes Cs. 2, Messzi-Sz. 2, Fekete 2, Nemes B. -, Koncz -.

A regionális fiú kadett bajnokság 10. fordulójában a Nagykőrösi Sólymok "B" csapatát fogadják január 15-én, hétfőn a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. 



 

Kövessen minket a Facebookon is!