Helyi hírek 2014. július 5. 16:25

Ön milyennek találja a félegyházi parkokat?

Képgaléria
Ön milyennek találja a félegyházi parkokat?
Akár csak átmegyünk rajtuk, akár megpihenünk egy padon, akár a gyerekünk körbe-körbe kering a szobor körül… mind fontos részei életünknek. De milyenek is a parkjaink? – kérdeztük.

Szilvia (34)

A megszokás és a közelség miatt a Hősök parkjába járunk Eszterrel (6) és Enikővel (5). Ez könnyen elérhető, gyalog kisétálunk, vagy bevásárlás után megállunk egy kicsit, inkább itt legyenek, mint a 4 fal között.

Gabriella (16)

A szökőkút felújításra szorul, és eléggé piszkos a vize, de ez a legrendezettebb park (Petőfi tér). Szép a környezet, még sincs távol semmitől, jó találkozóhely.

Mónika (47)

Félegyházán a Móra téri park a legszebb, jó helyen is van és gondozott. Remélem, az ivókút működik még, mert nem jártam ott mostanában. Vidéken élek, most nosztalgiázni jöttem a „Gomba” melletti kresz-parkba, gyerekkorom játszóterére, s elég lehangoló a látvány: kevés a pad, fogynak a fák. Régen volt itt hinta is, ivókút, beton-bújóka, fémrakéta-szerű mászóka… Láttam viszont egy nagyon rossz állapotban lévő fenyőt az „odúlakó madarak”tábla mellett, a kiszáradás és kidőlés határán.

Ildikó (32)

Legrendezettebbnek, legszebbnek a Szent János téri parkot tartom. Néhány méteres körzetben biztonságban tudhatom a gyerekemet, madárhangokat is hallani, mégis itt található a város szívében. Amikor az időnk engedi, itt eltöltünk legalább fél órát, Zsombor (2,5 éves) hadd szaladozzon a szobor körül.

Roland (17)

Számomra a Petőfi téri park a legkedvesebb, már a neve miatt is. Mindig a legszebb volt, és az is maradt. A többi parkba ritkán járok, de Félegyháza úgy szép, ahogy van.

Ágnes (14), Tamara (2,5)

A Kossuth utca végig olyan, mint egy nagy park, nincs benzinfüst, jó a levegő, szépek a fák. Ha végigsétálunk rajta, mintha kirándulnánk.

tli

Kövessen minket a Facebookon is!