Sport 2017. december 31. 09:00

Sikeres évet zárt a Hideg László Boksz Egyesület

Képgaléria
Sikeres évet zárt a Hideg László Boksz Egyesület
Jó hangulatban, közösen fejezték be az évet a Hideg László Boksz Egyesület tagjai, támogatói december 29-én, a Darvas iskolában. Az idén megalapított egyesület jelenleg 30-35 fővel működik, a legjobbak és a legfelkészültebbek versenyeken is ringbe léptek. A legszebb eredményeket Szikora Benedek és Farkas Norbert érte el. Előbbi a diákolimpián serdülő korcsoportban szerzett bronzérmet, míg utóbbi az országos ifjúsági magyar bajnokságon állhatott fel a dobogó legalsó fokára. Mellettük a felnőttek között Kátai Rodrigó (26) is megméretette magát a magyar bajnokságon legutóbb, a 16 között rutinosabb ellenfelével szemben maradt alul.

Az évzárón az egyesület vezetője, Hideg László fogadta a népes csapatot. Támogatók, szponzorok is ellátogattak az évértékelőre.

- Nehéz, de eredményes évet zártunk, hosszú távra tervezünk, a fiatalok sokat fejlődtek az elmúlt időszakban, övék a jövő. Szeretnék még nagyobb eredményeket elérni, bízom benne, hogy egyre többen támogatják az egyesületet – tette hozzá Hideg László.

 

 

G. Z. 

Kövessen minket a Facebookon is!