Sport 2018. január 27. 14:30

Diáksporti elismerés Buza Barbarának, a KHTK ökölvívójának

Képgaléria
Diáksporti elismerés Buza Barbarának, a KHTK ökölvívójának
Sikeres évet tudhat maga mögött Buza Barbara, a Kiskunfélegyházi HTK ökölvívója. 2017-ben a serdülő magyar bajnoki cím mellett a diákolimpiát is megnyerte. A Magyar Diáksport Szövetség az ökölvívás terén elért kimagasló eredményéért emlékplakettel díjazta a félegyházi fiatal reménységet. A KHTK Ökölvívó Szakosztálya az idei esztendőben ugyancsak szép eredményekre tör Gondi János szakosztályvezető és Ramocsa Sándor vezetőedzővel. A KHTK tagjai megkezdték a felkészülést, tavasszal az Énekes István Emlékversenyen, valamint a Bornemissza Gergely Emlékversenyen is ringbe lépnek, emellett április 21-én a Félegyházi Küzdősport Gálán is kesztyűt ragadnak.

Ambiciózus tervekkel vágott neki a 2018-as esztendőnek a Kiskunfélegyházi HTK Ökölvívó Szakosztálya. Az egyesület berkein belül több fiatal tehetség bontogatja szárnyait, közülük is kiemelkedik Buza Barbara, aki a 2017-es eredményeiért a Magyar Diáksport Szövetség díját is kiérdemelte. Barbarát a kitüntetés megerősítheti és ösztönözheti a kemény munkára, szorgalmára eddig sem lehetett panasz, idén is több versenyen esélyesként léphet ringbe.

A KHTK Ökölvívó Szakosztálya a tehetségek gondozása mellett a fiatal reménységek jelentkezését is várja. A taglétszám további bővítése, illetve az utánpótlásbázis kibővítése az idei célok közé tartozik.

 

G. Z. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!