Sport 2018. január 29. 11:00

Fordulatos döntővel zárult a farsangi kupa

Képgaléria
Fordulatos döntővel zárult a farsangi kupa
A Félegyházi Pékség Farsangi Kupával ért véget a négy tornát átölelő félegyházi teremlabdarúgó szezon. A kétnapos megmérettetés döntőjét január 28-án bonyolították le a Kossuth Lajos Szakiskola tornatermében. Az idei farsangi kupára 14 csapat nevezett, a bronzmérkőzésen a Bulls a Derby-vel találkozott, amit 3-0-ás vezetést követően 3-2-re megnyert. A fináléban a Fünf Essen a tavalyi győztes Spílerekkel csapott össze. Fordulatos találkozón kétgólos hátrányból fordított a címvédő, de a rendes játékidő 3-3-al zárult. A büntetőrúgásoknál mindkét együttes sokat hibázott, 1-0-ra végül a Fünf Essen győzött, így hozzájuk került a farsangi kupa.

A finálét követően Patyi Zoltán szervező díjazta a csapatokat. A farsangi kupa gólkirálya Vellai Áron (Fünf Essen) lett. A legjobb kapusnak Varga Rolandot (Bulls), a legjobb játékosnak Vízteleki Szilárdot (Spílerek) választották.

A négy tornából álló teremlabdarúgó szezon összetett eredményét is kihirdették. Huszonhét csapat közül a legjobban a Derby szerepelt a Spílereket megelőzve. A harmadik helyen hármas holtverseny alakult ki a Ground2010, a JSE és a Variens között. Az összetett bronzérem díját sorsolást követően a Ground2010 kapta meg.

Patyi Zoltán szervező hozzátette, jövőre is négy tornával várják az amatőr félegyházi és környékbeli csapatokat decembertől egészen január végéig.

Félegyházi Pékség farsangi kupa végeredménye:

1. Fünf Essen

2. Spílerek

3. Bulls

4. Derby

Legjobb kapus: Varga Roland (Bulls)

Legjobb játékos: Vízteleki Szilárd (Spílerek)

Gólkirály: Vellai Áron (Fünf Essen)

 

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!