Sport 2018. január 29. 15:30

A kötelező meglett, a bravúr majd legközelebb

A kötelező meglett, a bravúr majd legközelebb
Január 27-én, szombaton folytatódott a regionális serdülő fiú kosárlabda bajnokság a Szolnoki Sportcentrumban.

A házigazda csapat élve a hazai pálya előnyével megpróbált meglepni bennünket, ám nem kellett Nekik sokat tenni, hiszen az első két negyedet tálcán adtuk át. 30 pontos hátránnyal fordultunk a félidőben, ami 9, 100%-os kihagyott ziccert is magában hordozott. Sikerült rendezni fejben a játékot, így a második félidő mindkét negyedét megnyertük, ám csak csökkenteni tudtuk a hátrányunkat. Sajnos mi vesztettük el a mérkőzést, nem a Szolnok nyerte meg.

Félegyházi TSI - Szolnoki Sportcentrum B 51 - 65

FTSI: Kovács B. 12, Szűcs L 8, Farkas D 8, Varga M 7, Huszka B 7, Szűcs B 6, Polgár S 2, Kelemen Á 1, Biczók L. -, Kiss L. -, Elbahnasawy Z. -,Turcsányi M. -.


Legutóbb itthon, hazai pályán szorosan 4 pont különbséggel tudtunk győzni az igen méretes játékosokat felvonultató Karcag ellen. Miután nem volt más lehetőségünk ahhoz, hogy a csoportban és a bajnokságban a dobogón maradjunk a folytatáshoz, tudtuk, hogy nyernünk kell. Összeszedetten lényegesen pontosabban, végig 15 pont felett hoztuk a negyedeket, játéklehetőséget adva mindenkinek. Ilyen játékkal a Szolnok nem lehetett volna ellenfél, ebből tanulni kell. A 9-12. játékosaink nagyon össze kell, hogy szedjék magukat, mert ezen a szinten minden játékos minden mozdulatára hatalmas nyomás nehezedik. Igaz fiatalabbak vagyunk, de ennél jobbak. Nincs semmi veszve, sok van még hátra, mindent megteszünk. A betegségek, sérülések mellett is szép munka volt! Nagy a nyomás, de az életben is bírni kell, így a pályán is!

Félegyházi TSI - Karcagi SE 65 - 50

FTSI: Huszka B. 24, Kovács B. 14, Szűcs L. 10, Varga M. 8, Polgár S. 6, Szűcs B. 3, Kelemen Á. -, Kiss L. -, Elbahnasawy Z. -, Turcsányi M. -, Farkas D. -, Biczók L. -.

Rádi Dezső edző

 

Kövessen minket a Facebookon is!