Gazdaság 2018. január 30. 15:50

20 éve szervez bált a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

20 éve szervez bált a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 1998 óta kétévente rendezi meg az üzleti élet bálját. Az idei, sorban a 11. estély január 27-én volt a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontban. A megye mintegy 150 ismert vállalkozója és közéleti személyisége fogadta el a köztesület meghívását a jótékonysági eseményre. Jelen volt, mint a bál fővédnöke, dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is.

Fotó: hiros.hu

Jubileumi bált ünneplünk – fogalmazott köszöntő beszédében Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, aki hozzátette: a rendezvény a múlt és a jelen találkozása. 20 éve szervez a kamara bált a hírös városban, amely az idén 650 éves.

Ez a bál, mint ahogyan a korábbiak is, az üzletről és a jótékonyságról is szólt. A legjobb üzletek ugyanis fehér asztal mellett köttetnek. A jótékonyság célja pedig ezúttal az Élethinta Alapítvány támogatása volt.

Az alapítványt súlyosan és halmozottan sérült gyermekeket nevelő szülőkből és gyógypedagógusokból álló aktív közösség közös törekvései hívták életre, amellyel a kecskeméti és környékbeli sérült gyermekeket nevelő szülők szeretnének gyermekeiknek megfelelő fejlesztési és ellátási lehetőséget biztosítani. Az alapítvány céljai közt szerepel a sérült gyermekek társadalmi beilleszkedésének elősegítése, egy közösségi hely kialakítása, egy napközbeni ellátást biztosító intézmény, valamint átmeneti és állandó elhelyezést nyújtó lakóotthon létesítése és működtetése.

Az idén a vállalkozások közvetlen támogatásokkal is segítették ezen célok megvalósulását.

Külön köszönet illeti:

Ezüstfokú támogatóként

a Bácsvíz Zrt.-t,

a Bátori Kft.-t,

a Beton-Star Kft.-t,

a Budamobil-Cargo Kft.-t,

a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.-t,

a HatPEDÁL Autósiskola Bt.-t,

a Ver-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft.-t,

és a Zonika Kft.-t.


Támogatójegy vásárlásával segítették a jótékonysági cél megvalósulását:

a Kalfém Kft.

a HILTI Szerszám Kft.,

Dr. Svébis Mihály

Dr. Horváth Zsolt

Katkics Tamás,

a B. Bau-Plan Kft.,

Gibárszki Sándorné,

Molnár Ferenc és

Pintye László.

Az Üzleti Élet Jótékonysági Bálján az Élethinta Alapítvány számára befolyt összeg 1 millió 800 ezer forint, amelyet a közeljövőben ad át a kuratórium tagjainak a köztestület vezetése.


 

Kövessen minket a Facebookon is!