Program 2018. február 12. 13:30

Ismerkedj rapid randin!

Ismerkedj rapid randin!
Rapid randira várják az ismerkedni vágyókat február 13-án, kedden, a Móra Ferenc Művelődési Központba. Az esemény megszervezésével arra is választ keres az intézmény, hogy van-e igény Félegyházán az ismerkedést, társkeresést segítő programokra. Egyelőre hét hölgy és ugyanennyi férfi kap lehetőséget arra, hogy első benyomást szerezzen a másik nem jelenlévő képviselőiről, esélyt adva egy második találkozóra.

Fotó: illusztráció

A rapid randi alkalmával minden férfi hét percet beszélgethet minden nővel, vagyis az este során – szerencsés esetben – hét gyors randira nyílik lehetősége minden résztvevőnek. A rapid randi teljesen diszkrét, mivel a beszélgetések alatt csak a keresztneveket fedik fel egymás előtt, de az is előfordulhat, hogy valaki fantázianevet választ. A beszélgetésekhez témaötletet is adnak a szervezők.

A szimpátiáról mindenki az esemény végén nyilatkozhat, s egymás elérhetőségét csak kölcsönös érdeklődés esetén kapják meg a társkeresők. Innentől pedig már az ő döntésükön múlik, hogy keresik-e egymást. Hogy mindez lehetővé váljon, nem kell mást tenni, mint jelentkezni a művelődési központban az első félegyházi rapid randira.  



 

Kövessen minket a Facebookon is!