Sport 2018. február 2. 18:00

Tiszaföldváron és Alsóörsön edzettek a Koppányok

Képgaléria
Tiszaföldváron és Alsóörsön edzettek a Koppányok
Az év első íjászversenyére Tiszaföldvárra utaztak a Turul Koppány Íjászai SE tagjai. Az edzésen a legnépesebb felnőtt férfi kategóriában voltak érdekeltek, ahol Szeibert Imre 437 ponttal 12., Kiss László 394 ponttal 17., Kis Csaba 388 ponttal 20. lett.

Január 27-én, Alsóörsön rendeztek teremíjász országos bajnokságot az IFAA szabályzata szerint. A versenyen öten vettek részt a Koppányok közül. Berente Imréné Kövecses Zsuzsanna 4. lett. Vadászreflex kategóriában Tamáskovics Gyula 164 ponttal a 7. helyet szerezte meg. Pusztai felnőtt kategóriában Kis Csaba 134 ponttal a 15., Szeibert Imre 118 ponttal 17. helyen végzett.

Dinnyés Gyula pusztai senior kategóriában volt érdekelt. Számára rosszul kezdődött a találkozó, ugyanis a verseny előtti felajzáskor eltört az íja. Kölcsöníjjal kellett versenyeznie, ami gyakorlás nélkül nem könnyű feladat. Ez az eredményen is meglátszott. Saját íjjal a dobogó reális eredmény lett volna, hiszen 177 ponttal jutott föl a 3. helyezett. Dinnyés Gyula végül 170 ponttal a hatodik helyen végzett.

A Turul Koppány Íjászai HSE következő versenye február 25-én, vasárnap a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban lesz, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.
 

Kövessen minket a Facebookon is!