Sport 2018. február 12. 16:30

Folytatódott a „kenguru” bajnokság

Képgaléria
Folytatódott a „kenguru” bajnokság
Február 10-én rendezték meg az országos U11-es kenguru kosárlabda bajnokság 7. régiójának soros fordulóját a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban, amelynek keretében a Félegyházi Térségi Sportiskola Constantinumos, Platános és Darvasos diákjai ragadtak labdát. A legügyesebbnek a Constantinum tanulói bizonyultak, a Darvas Iskola diákjait fölényesen, 85-16-ra győzték le, a Platán sulisok ellen szoros csatában, 36-31-re nyertek.

ORSZÁGOS U11 KENGURU BAJNOKSÁG, 7. RÉGIÓ

5. FORDULÓ

"G" CSOPORT

Ideje: 2018. február 10.

Helye: Kiskunfélegyháza, Városi Sportcsarnok

I. mérkőzés:

FTSI CONSTANTINUM KENGURU – FTSI DARVAS KENGURU 85 - 16

Az első mérkőzést a bajnoksághoz nemrég csatlakozott FTSI - Darvas Csapatával játszották le a Constantinum tanulói. A csapatok között nagy volt a tudásbeli különbség, alkalom nyílt a megbeszélt, gyakorolt technikai és taktikai elemek mérkőzésbe való beépítése és gyakorlása.

 

II. mérkőzés:

FTSI CONSTANTINUM KENGURU – FTSI PLATÁN KENGURU 36 - 31

A második mérkőzés szoros eredménnyel zárult. A két csapat végig fej-fej mellett haladt előre a fáradtság rányomta bélyegét a meccsre, jóval kevesebb dobott ponttal, több kihagyott helyzettel zajlott le a mérkőzés.

 

" A hétvégi fordulót nagyon pozitívan értékelem, mert amit az edzésen megbeszéltünk, gyakoroltunk és kértem a Csapattól azt maradéktalanul betartották. Nagy hangsúlyt fektetünk a helyes védekezési helyezkedés kialakítására, a gyors indítások kihasználására és a támadások pontos befejezésére. Ezt a három szempontot figyelembe véve játszották végig a két mérkőzést még a második szorosabb eredménynél is betartották a szoros emberfogást, helyes védő magatartás és védő-távolságot. Továbbra is nagy öröm számomra, hogy a dobott pontok most is arányosan oszlottak el a játékosok között (11 játékosból 9 szerzett pontot)

Nagyon büszke vagyok a Constis Csapatra! " - Síber Rita, edző

 

Információ: Simon Zoltán

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!