Sport 2014. július 10. 15:37

Közel ötven fiatallal indult el a focisuli

Képgaléria
Ha nyár, akkor focisuli. Ez idén sincs másként, a Kiskunfélegyházi HTK több korosztály számára indított focisulit, melynek keretében a fiatalok a labdarúgás alapjaival ismerkedhetnek meg. A gyerekek a már meglévő képességeiket is fejleszthetik. Az első turnusban részt vevő 49 fiatal közel fele már igazolt labdarúgónak számít, akikhez az ügyesebb tehetségek is csatlakozhatnak a foglalkozások után.

Gerecs Attila utánpótlásedző vezetésével július 7-én indult el a Kiskunfélegyházi HTK focisulija, melyen első körben a 2003-2008 között született gyerekek vehetnek részt.

A táborra nagy volt az érdeklődés, hiszen közel ötvenen jelentkeztek.

Délelőttönként koordinációs tréningek, labdás és labda nélküli foglalkozások, a délután folyamán pedig játékos mérkőzések, szabadprogramok vártak a gyerekekre.

Emellett kvízjátékok keretében a labdarúgással kapcsolatos alapismeretieket is bővíthették a nebulók és nem utolsósorban megszerethették a sportágat.

A focisuli július 14-18. között a 2001-2002 között született gyerekekkel folytatódik, akiknek Nádasdi Péter tart edzéseket.

Ezt követően Tóth Péter vezetésével kapusképzésre kerül sor.

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!