Sport 2018. február 26. 18:30

Menny és a pokol.....

Képgaléria
Menny és a pokol.....
Két mérkőzést játszott a Félegyházi Térségi Sportiskola leány csapata az U12-es bajnokság alsóházának C csoportjában február 25-én, a Constantinum Sportcentrumban. A Miklósi Kékrókák ellen legutóbb a 2. fordulóban 5 pontos vereséget szenvedtek a félegyháziak, most sikerült a visszavágás, szoros csatában, 55-52-re nyertek. A második találkozón még nehezebb ellenfél várt a sportiskolásokra, a ceglédi együttes ellen a 4. fordulóban 32 ponttal maradtak alul, ezúttal is a ceglédiek győztek.

A Miklósi Kékrókások ellen fej- fej melletti küzdelem alakult ki. Folyamatosan hullámzott a játék, a legnagyobb hullámvölgy a 3. negyedben volt, de sikerült felrázni a lányokat, így az utolsó játékrészt döntetlen állásból kezdték. A szoros véghajrában sikerült jó döntéseket hozni, ami meghozta a várva várt sikert. A dudaszó pillanatában a kispad felpattant és berohant a pályára, egy óriási közös ölelésben ujjongtak a lányok a pálya közepén. Egy végletekig kiélezett, remek hangulatú mérkőzést sikerült megnyerni. Nem igazán játszottak jól, de nagyon akarták ezt a győzelmet és ezért mind a tíz játékos erőn felül küzdött.

 

U12 Bajnokság, Alsóház ,VI. forduló "C" csoport

Ideje: 2018. február 25. ( vasárnap )

Helye: Kiskunfélegyháza, Constantinum Sportcentrum, Jókai u. 4.

Miklósi Kékrókás- FTSI LÁNY 52- 55

(14- 18, 13- 11, 14- 12, 11- 14)

FTSI: Téglás Tamara- 12, Hevér Réka- 10, Varga Evelin- 10, Fehér Fruzsina- 8, Szabó Zita- 4, Leiz Luca- 4, Gábor Zsanna- 2, Kiss- Fekete Lili- 2, Kovács Nikolett- 1, Kun Margaréta-.

Edző: Fekete- Seres Ildikó

 

A második meccs rémálomként indult, az ellenfél átgázolt a félegyháziakon az első negyedben. Rossz volt nézni a lányok játékát, szó szerint semmi sem jött össze, eladott labdák, kihagyott ziccerek. Lehajtott fejjel hibát hibára halmoztak. A második játékrésztől már egy kicsit jobb kedvvel, mosolygósabban vágtak neki a játéknak. Sikerült talpra állni és küzdeni, végül is 28 pontos vereséget szenvedtek, de emelt fővel hagyták el a pályát.

Mindkét meccsen voltak jó periódusok, amikor szép ziccereket dobtak. Mindezek mellet sokszor kapkodtak, és bosszantó hibákat követtek el. A második mérkőzéseken történteket igyekeznek gyorsan elfelejteni és az első meccsből meríteni erőt a folytatáshoz.

 

FTSI LÁNY- CEKK 32- 60

(4- 21, 11- 25, 14- 6, 3- 8)

FTSI: Hevér Réka- 10, Téglás Tamara- 8, Kőfalvi Dorka- 6, Varga Evelin- 3, Kiss- Fekete Lili- 2, Leiz Luca- 1, Kovács Nikolett- 1, Fehér Fruzsina- 1, Szabó Zita-, Kun Margaréta-, Gábor Zsanna-.

Edző: Fekete- Seres Ildikó

 

Információ: Fekete-Seres Ildikó

G. Z. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!