Helyi hírek 2018. március 4. 10:30

Az ajándék több örömöt szerez szép csomagolásban

Képgaléria
Az ajándék több örömöt szerez szép csomagolásban
Második alkalommal hirdette meg a Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos szakképző iskola az országos díjcsomagoló versenyt. Idén, a városi sportcsarnokban megrendezett megmérettetésen 32 képző intézmény 49 csapata vett részt március 2-án. A szervezők szerint fontos ez az esemény azért, mert a kereskedő tanulóknak megmutatja, hogy a szépen csomagolt portéka kelendőbb. Ezen a találkozón megismerkedhetnek egymás munkájával, az új csomagolóanyagokkal és technikákkal is.

A házigazda intézmény vezetője, Ágoston Tibor elmondta, szívesen adnak helyt ennek a programnak. Többek között azért, hogy a kereskedelmi tanulókban megerősödjön a gondolat, hogy a boltokban egy szépen becsomagolt ital, ajándékcsomag  jobban kínálja magát és a megajándékozottak is egy tetszetősebb csomagot vehetnek át.  

A versenyen résztvevő fiatalok ráéreztek erre, és nagyon kreatívan láttak munkához. Esztétikus, szép díszcsomagolást kaptak az italos üvegek éppúgy, mint az amorf tárgyak, vagy az édességeket rejtő csomagok. Ágoston Tibor hozzátette, hogy ez a verseny egyben felkészülést jelent a szakma kiváló tanulója versenyre is.

s. r.
 

Kövessen minket a Facebookon is!