• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Futsal Magyar Kupa: egy gólra hárommal válaszolt, s döntős a Böszörmény!
Sport 2018. március 3. 18:00

Futsal Magyar Kupa: egy gólra hárommal válaszolt, s döntős a Böszörmény!

Futsal Magyar Kupa: egy gólra hárommal válaszolt, s döntős a Böszörmény!
Az utolsó tizenkét percben lőtt triplával harcolta ki a bajnoki listavezető a kupadöntős szereplés jogát. Vasárnap négykor: HTE-Tolna.

Először a hölgyek léptek színre a Continental Arénában. A tolnaiak szoros csata, gól nélküli első félidő után 3-1-re verték a celldömölki Ricsilla együttesét, majd az előrehozott döntőnek számító HTE - Kiskunfélegyháza meccs következett, amelyen ugyanilyen végeredmény született - adta hírül a dehir.hu.

Az első játékrészben a 17 percben lőtt góllal a félegyháziak kerültek előnybe, ám a meccs hajrájában fordítani tudtak a hajdúságiak: előbb Bokor Adrienn egyenlített (28. perc), nem sokkal később Kota Gabriella juttatta előnyhöz a böszörményieket (31.), a találkozó utolsó percében pedig a bajnoki góllövőlista éllovasa, Pádár Anita állította be a végeredményt.

Vasárnap délután négykor, a női Magyar Kupa döntőjében tehát Hajdúböszörmény - Brandmission Artifex Tolna Mözs mérkőzést rendeznek. Néhány napja a bajnokságban a HTE idegenben 3-0-ra verte a tolnai együttest.

A férfi döntő vasárnap este fél nyolckor lesz. A szombat délutáni elődöntős meccsek: Berettyóújfalu - Haladás és DEAC - Csömör.


Női elődöntő

Hajdúböszörményi TE - Astra Artifex Kiskunfélegyháza FC 3-1 (0-1)
Nyíregyháza, Continental Aréna, játékvezetők Újhelyi Tamás és Katona Brigitta.

HTE: Torma Lilla - Vígh Renáta, Pádár Anita, Bokor Adrienn, Tell Zsófia - csere: Szekér Anita, Nagy Anikó Andrea, Kota Gabriella, Mogyorósi Zsuzsanna, Kovács Anikó, Benkő Mónika, Szilágyi Mariann. - Vezetőedző: Quirikó Vivien.
Gólok: Bokor, Kota és Pádár, illetve Krascsenics.


Kép: MLSZ

Kövessen minket a Facebookon is!