Helyi hírek 2018. március 17. 13:30

Félegyházi sikerek a nyugdíjasok Ki mit tud? vetélkedőjén

Képgaléria
Félegyházi sikerek a nyugdíjasok Ki mit tud? vetélkedőjén
A XXVII. Solti Tavaszi Napok keretében rendezett Ki mit tud? vetélkedőt március 14-én, az "Életet az Éveknek" Nyugdíjasklubok Bács-Kiskun Megyei Egyesülete, valamint a solti Petőfi Nyugdíjas klub. A Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület tagjai minden kategóriában színpadra léptek, és szép eredményekkel tértek haza.

A vetélkedőn három kategóriában – vers, humor, szólóének – lehetett indulni.

A Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület részéről vers kategóriában indult Hideg István Váci Mihály: Még nem elég! című versével. Produkcióját a zsűri különdíjjal jutalmazta. Paraginé Dudás Katalin Petőfi Sándor: Anyám Tyúkja c. versét, Csík Istváné József Attila Mama című versét adta elő. Mindkettejüket elismerő oklevélel jutalmazták.

Humor kategóriában a félegyházi egyesület  színjátszó csoportja Nóti Károly: „Lepsénynél még megvolt kabaréjelenetet adta elő. Produkciójuk elsöprő sikerrel az első helyezést érdemelte ki.  

Szereposztás:

Főszerepben Tenyér úr: Hideg István

Nagyságos úr: Paragi Lajos

Nagyságos asszon:Paraginé Dudás Katalin

Komornyik: Papp József

Régi motoros: Csík István

Táncosnő: Papp Józsefné


Szólóének kategóriában Hideg István indult a Rákóczi megtérése című dallal, és a harmadik helyezést érte el.

Az egyesület sikeres szereplését így összegezte Hideg István elnök: – Összességében úgy ítélem meg, hogy az Étetet az Éveknek Bács-Kiskun Megyei Egyesülete részéről nagy az érdeklődés az ilyen vetélkedőre. Valódi élet van ezekben a közösségekben. Magunk részéről is nagy igyekezettel veszünk részt a megmérettetésekben. Örömmel mondhatom, hogy az egyesületünkön belül egyre több azok száma, akik a közösség érdekében felvállalják a szereplést, és ezzel öregbítik egyesületünk hírnevét.

 

Kövessen minket a Facebookon is!