Helyi hírek 2018. március 18. 16:30

Félegyháza a römisek fellegvárává válik

Képgaléria
Félegyháza a römisek fellegvárává válik
Félegyházán tizenhetedik alkalommal rendezték meg a Kiskun Kupa Römi Bajnokságot március 17-én. Az idei rendezvény csúcsbeállítással dicsekedhet, hiszen 46 szenvedélyes kártyás ült asztalhoz, hogy próbára tegye szerencséjét, kártyatudását és elnyerje a fődíjakat a Desperado Étterem különtermében.

Lajos György, a verseny megálmodója és elindítója elmondta, hogy az idei versenyre új játékosok is érkeztek Budapestről és környékéről, valamint Békés megyéből is. – Nagy lelkesedéssel folytatjuk ezt a versenysorozatot, mert reményeink szerint a kerek évfordulót, a huszadikat is megéljük, és megünnepelhetjük. Szerencsére egyre többen tudnak erről a versenyről. A játékosok elmesélik tapasztalataikat barátaiknak, társaiknak. Ez rangot jelent a városnak is, hiszen a libafesztivál és egyéb események mellet jó hírét viszi Félegyházának – tette hozzá a főszervező.


A verseny végeredménye:  

Első helyen végzett Fazekas Imre (Kiskunfélgyháza). A második helyet Faragó Béla (Hódmezővásárhely), a harmadikat Fazekas Imréné (Kiskunfélegyháza), a negyediket Kamal (Kiskunfélegyháza) szerezte meg.  A legjobb női versenyzőnek Fazekas Imréné bizonyult.

s. r.
 

Kövessen minket a Facebookon is!