Helyi hírek 2018. március 18. 12:30

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Nagyböjt 5. vasárnapja - 2018. március 18.

1. Hétfőn este ½ 6-tól Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak. 

2. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

3. A Szent Mónika Közösség március 22-én, csütörtökön délután 5 órakor tartja a gyűlését a Közösségi Házban. A szombat esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mondják el.

4. Március 23-án, pénteken este városi keresztútra hívják a híveket, amit a két egyházközség közösen végez. ½ 6-kor szentmise lesz az Ótemplomban, majd ezt követően indul a keresztút végig a főutcán a Szent István Templomig.

5. Március 25-én, jövő vasárnap Virágvasárnap lesz, amellyel megkezdődik a nagyhét. A szentmiséken elhangzó Passió, Krisztus Urunk szenvedéstörténete és annak imádságos átelmélkedése közelebb vihet bennünket Húsvét titkának megértéséhez. Az ünnepélyes barkaszentelés és körmenet a délelőtt ½ 11 órai szentmise keretében lesz.

6. A húsvéti betegellátást március 26-án, nagyhétfőn délelőtt végezik el. Akik tudnak környezetükben idős, beteg emberekről, akik szeretnének szentségekhez járulni, kérik, jelezzék a plébánia irodájában vagy a sekrestyében.

7. A Szent István plébánia négynapos zarándoklatot szervez Kaposvár-Zágráb-Búcsúszentlászló-Zirc útvonalon július 16-a és 19-e között. Részletes program és tudnivalók a hirdetőtáblán olvashatók.

8. A mai perselygyűjtés összegét a szentföldi keresztények megsegítésére juttatják el.



 

Kövessen minket a Facebookon is!