Helyi hírek 2018. április 3. 07:30

Lakossági fórumot tart a főépítész

Lakossági fórumot tart a főépítész
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat módosítja Településrendezési eszközeit a Bankfaluban, a Délibáb utca mögött található, önkormányzati tulajdonban lévő, jelenleg szántóművelés alatt álló 2222 helyrajzi számú telekre vonatkozóan. Erre azért van szükség, mert a 347/2017. (XI. 22.) Kormányrendelet nemzetgazdasági okból kiemeltté nyilvánította a területet a napelemes erőművek megvalósítására irányuló, beruházásokkal összefüggő közigazgatási hatósági ügyek nemzetgazdasági szempontja alapján.

Fotó: Google

Az elkészült módosítási tervanyagról lakossági fórumot tart az önkormányzati főépítész április 4-én, szerdán délután 4 órakor a városháza I. emeleti tárgyalótermében.

A fórum témájáról bővebben lehet tájékozódni az önkormányzati hirdetőtáblán és Kiskunfélegyháza város honlapján: http://kiskunfelegyhaza.hu/dokumentumtar/onkormanyzati-koncepcio-strategia-programok/ 

A véleményezési és elfogadási folyamat a későbbiekben is nyomon követhető és véleményezhető lesz a partnerségi egyeztetésről szóló 11/2017.(III.30.) önkormányzati rendeletnek megfelelően.



 

Kövessen minket a Facebookon is!