Kultúra 2018. március 21. 09:30

Átmeneti kényszerszünet után újranyit a Dudás Játszóház

Képgaléria
Átmeneti kényszerszünet után újranyit a Dudás Játszóház
Elmaradt a vasárnapra tervezett gyermekruhabörze a Dudás Játszóházban, mert a helyiség beázott. Az áramtalanítást és a kárenyhítést követően az eseményre készülő mintegy száz embert haladéktalanul értesítették a szervezők, és az épület tulajdonosától, a félegyházi önkormányzattól kértek segítséget a hiba elhárításához.

Hevér Bernadett, a játszóház PR feladatokat ellátó és eseményszervező önkéntese szerint példaértékűen gyors és hatékony segítséget kaptak, de az e hétre tervezett programokat még nem tartják meg.

– Csányi József polgármester – átérezve annak súlyát, hogy rendezvényeinkkel a város és a kistérség családjainak nyújtunk hiánypótló szolgáltatást – azonnal intézkedett. Rövid időn belül darus kocsival érkezett a segítség, és hozzáláttak a beázást okozó, elmozdult kúpcserepek visszaigazításához. Így jó esély van arra, hogy a ház néhány napon belül újra kinyitja kapuit a kisgyermekesek előtt. Erre azonban kizárólag akkor kerül sor, ha teljesen bizonyosak vagyunk abban, hogy minden a legteljesebb mértékben higiénikus és biztonságos. Ezen a héten tehát nem lesznek foglalkozások a Dudásban, az elmaradt, sokak által nagyon várt gyermekruhabörzét pedig április 15-én, vasárnap rendezzük meg. Ezúton is köszönetünket fejezzük ki a bérelt ingatlan tulajdonosának a gyors intézkedésért és segítőkészségért, továbbá látogatóinknak a megértésért és türelemért – fogalmazott a Dudás Játszóház önkéntese.
 

Kövessen minket a Facebookon is!