Helyi hírek 2018. március 21. 15:30

A közélet tisztaságának megteremtése a célja a Jobbiknak

Képgaléria
A közélet tisztaságának megteremtése a célja a Jobbiknak
– A Jobbik céljai közé tartozik, hogy a választások során felhívják a figyelmet arra, hogy szükség van a közélet megtisztulására. Ez alatt azt értjük, hogy mentes legyen a pártállami múlttól, az egykori ügynököktől. Ezért írtam egy levelet országgyűlési képviselőjelölt társaimnak, választ várva feltett kérdéseimre, annak érdekében, hogy a választáskor urnák elé járulók tisztán láthassanak ebben a kérdésben – jelentette be sajtótájékoztatóján Kollár László a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje a március 20-án.

Kollár László a következő levelet juttatta el jelölttársainak:

Tisztelt Képviselő-jelölt Úr!

Az országgyűlési választások során a választó polgárok számára fontos a tisztánlátás. Ennek érdekében illetve a közélet tisztaságának megőrzése érdekében is kérem, hogy nyilatkozzon az alábbi kérdésekre:

Volt-e ön élete során tagja az alábbi szervezeteknek:

  • Az Államvédelmi Osztálynak?
  • Az Államvédelmi Hatóságnak?
  • A Belügyminisztérium III. Főcsoportfőnökség III/III. Csoportfőnökségének?
  • A rendvédelmi szervek Állambiztonsági csoportjainak?
  • A Belügyminisztérium Kül- illetve Belbiztonsági Osztályainak?


Együttműködését köszönve jelzem, hogy mind a megkeresés mind válasza tartalmát nyilvánosságra fogom hozni.

A sajtótájékoztatón a képviselő-jelölt azt is elmondta, hogy ő nem volt tagja egyetlen szervezetnek sem, amely a pártállami múltban államvédelmi, vagy titkosszolgálati feladatot látott el.

Ha a Jobbik hatalomra kerül, akkor haladéktalanul nyilvánosságra hozza az összes ügynöklistát, és megalkotják azt a törvényt, amelynek értelmében a kommunista luxusnyugdíjakat visszanyesik. A közélet tisztábbá tétele érdekében lehetetlenné teszik azt, hogy akik a pártálammal együttműködtek, kiszolgálták, mások sorsát megrontották, azok ne viselhessenek semmiféle tisztséget – tette hozzá Kollár László.

FIZETETT POLTIKAI HIRDETÉS
 

Kövessen minket a Facebookon is!