Sport 2018. március 28. 15:30

Két vereség, egy napon

Két vereség, egy napon
Az első mérkőzésen a nagy riválisunkkal a kecskeméti amazonokkal találkoztunk. Többször játszottunk már velük, mindig izgalmas meccsek voltak, de még soha nem sikerült nyernünk, sajnos most sem. 

U12 Bajnokság, Alsóház ,VII. forduló "C" csoport

Ideje: 2018. március 25., vasárnap 

FTSI Lány - KKA Amazonok 43- 47
(15- 9, 14- 13, 9- 12, 5- 13)


A mérkőzésen az utolsó két percig vezettünk, amikor is védekezésben hibákat vétettünk, amit az ellenfél kosarakkal büntetett. Érdemben ezekre nem tudtunk válaszolni, így kicsúszott a kezünkből a győzelem. Óriási küzdelem volt a pályán, a palánkok alatt, de úgy tűnik ez a csapat mumus számunkra. 
Az ellenfél több vitatott szituációban a fair play szellemében, téves bírói döntés ellenére visszaadta a labdát a csapatunkat, így kivívva maximális tiszteletünket.

FTSI: Ladányi Dorina- 9, Téglás Tamara- 7, Hevér Réka- 8, Leiz Luca- 7, Varga Evelin- 5, Fehér Fruzsina- 4, Kőfalvi Dorottya- 2, Gábor Zsanna- 1, Kovács Nikolett- 1, Rádi Boglárka-, Kun Margaréta-, Szabó Zita-, Retkes Léna-.


Nagykőrösi Sólymok - FTSI Lány 63- 47
(12- 11, 19- 14, 15- 14, 17- 8)


Tíz perc állt rendelkezésünkre, hogy hátra hagyjuk az előző mérkőzés csalódását. Ez nem sikerült, ennyi helyzetet szerintem még fennállásunk óta nem hagytunk ki, főleg az első két negyedben volt látványos a dekoncentráltság. Mégis a sólymok nyomában tudtunk maradni, de mintha saját korlátainkat nem tudtuk volna átlépni. Próbálkoztunk, a játékunk meg volt, de a helyzet kihasználás nagyon gyatrán ment. Rengeteg labdát adtunk el, ami érthetetlen, hogy bedobásoknál rosszabbnál rosszabb döntéseket hoztunk, így az ellenfelet egyből helyzetbe hoztuk. A végjátékra teljesen elfogytunk, 8 pontot tudtunk dobni az utolsó negyedben, ekkor lett nagyobb a hátrányunk. 

FTSI: Téglás Tamara- 17, Leiz Luca- 7, Varga Evelin- 6, Fehér Fruzsina- 6, Ladányi Dorina- 5, Szabó Zita- 2, Kőfalvi Dorottya- 2, Hevér Réka- 1, Rádi Boglárka- 1, Retkes Léna- 1, Gábor Zsanna-, Kun Margaréta-, Kovács Nikolett-.

Ne felejtsük el, hogy két kiélezett mérkőzést játszottunk egymás után, az, hogy 12 évesen ilyen nyomás alatt hibáznak a lányok még nem a világ vége. Mindkét mérkőzésen vesztesen, de emelt fővel hagytuk el a pályát. Büszke vagyok rátok, mert ha nem is úgy ment a játék ahogy szerettétek volna, de óriási küzdelemre kényszerítettétek az ellenfeleinket.

Edző: Fekete-Seres Ildikó
 

Kövessen minket a Facebookon is!