Helyi hírek 2018. március 29. 09:30

Előkelő helyezések a mezgések országos történelmi vetélkedőjén

Képgaléria
Előkelő helyezések a mezgések országos történelmi vetélkedőjén
Annak ellenére, hogy a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola idén első alkalommal vett részt történelem és földrajz témájú országos vetélkedőn, a diákok nagyon szép eredményekkel térhettek haza. Két fordulót követően az országos döntőbe az iskola három csapata is bejutott. A Szakmai Középiskolásokért Közhasznú Kulturális Egyesület által megrendezett történelem és- földrajz témájú vetélkedőt március 24-én Budapesten, a Stefánia Palotában rendezték meg. A nagy megmérettetésen 53 középiskola több mint 400 diákja vett részt.

„Magyarország az én hazám” témakörben Farkas Réka, Kristóf Kitti és Berente Ottó 11.a osztályos tanulók a III. helyezést érték el. „Erdélyország” témakörében szintén a 11.a osztályból, Fehér Renáta, Mári Bianka és Mári Fanni III., valamint Andrikó Anna, Papp Enikő és Sánta Adrienn megosztott VI. és VII. helyen zárták a versengést.

A tanulók az előzetesen kiadott feladatokból maximálisan felkészültek, előadásaikat külön dicsérettel is jutalmazták. Felkészítő tanáruk Bertók Csaba volt.

 

Kövessen minket a Facebookon is!