Gazdaság 2018. március 31. 09:30

Gazdasági Fórum lesz Kecskeméten

Gazdasági Fórum lesz Kecskeméten
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Bács-Kiskun Megyei szervezete a tavalyi magas érdeklődésre való tekintettel idén is megrendezi a Bács-Kiskun megyei Gazdasági Fórumát. A jövő heti eseményen kompetens vendégelőadók és szakérték boncolgatják a mindenki számára fontos és aktuális gazdasági és humánpolitikai témákat.

Április 5-én, 14:00 órai kezdettel - immáron második alkalommal - rendezik meg a VOSZ megyei Gazdasági Fórumot a kecskeméti Bozsó Gyűjteményben. Az eseményen a térség neves vállalatainak topmenedzserei vesznek részt, de képviseltetik magukat a mikro-, kis- és középvállalkozások vezetői is. A jelenlévők olyan aktuális témákról kapnak majd interaktív tájékoztatást, mely minden gazdasági szervezetet érint a térségben.

Idén - többek között - kompakt helyzetjelentést kapnak a résztvevők a gazdaság helyzetéről, kilátásairól Vértes András (ügyvezető igazgató, GKI) előadásában. De szó lesz az országos és a megyei munkaerőhiány lehetséges megoldásairól is. Bende Ferencné (igazgató, Bács-Kiskun megyei NAV) a szemléletváltás új állomásairól fog beszélni. Dr. Rideg László (elnök, Bács-Kiskun Megyei közgyűlés) a megye jövőbeli fejlesztési irányairól ad tájékoztatást a résztvevőknek, míg Dr. Dávid Ferenc (főtitkár, VOSZ) a vállalkozásokat érintő aktuális gazdaságpolitikai kérdésekről tart majd előadást.

- A tavalyi sikeres rendezvény után idén is azon leszünk, hogy a rendezvény résztvevői a mindennapokban is jól hasznosítható információkkal térjenek haza. És mivel az idő az egyik legfontosabb tényező, pörgős, tartalmas programmal készülünk - nyilatkozta a keol.hu hírportálnak  Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun Megyei elnöke.


 

Kövessen minket a Facebookon is!