Helyi hírek 2018. április 7. 13:00

Hazajárnak Félegyházára a Hazajáró televíziós műsor alkotói

Képgaléria
Hazajárnak Félegyházára a Hazajáró televíziós műsor alkotói
A Hazajáró című honismereti televíziós magazinműsor alkotói immár negyedik alkalommal találkoztak április 6-án közönségükkel Kiskunfélegyházán. A városháza dísztermében Jakab Sándor, Kenyeres Oszkár szereplő, műsorvezető, szerkesztő és Moys Zoltán rendező beszélt forgatásaik élményeiről, további célkitűzéseikről. Beszélgetésüket gazdag filmbejátszással színesítették. A vendégeket Csányi József polgármester köszöntötte, a találkozó moderátora Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke volt.

A közönségtalálkozó vendégei elmondták, hogy már a filmsorozat elkezdése előtt is „hazajárók” voltak. A Dunakanyar, a Börzsöny volt a szűkebb hazájuk, ott ismerték meg egymást, majd közösen, egyre távolabbi tájakra is elkerültek. Szerencsére lehetőséget kaptak arra, hogy barangolásaikat egy televíziós műsor, a Hazajáró keretében is közkinccsé tehetik. Ezt azért tartják fontosnak, mert nagyon sokan nem ismerik az őket körülvevő világot.

– A szépséges tájak, emberek bemutatásával reméljük, hogy segítünk a felfedezésben. Mindenkit biztatunk arra, hogy ne csak a tévében nézzen minket, hanem induljon a nyomunkba, és járják be a Kárpát-medencét, mert csodálatos kalandban lehet részük – mondták az alkotók .

s. r.

 

Kövessen minket a Facebookon is!