Helyi hírek 2018. április 11. 09:30

Bugaci lány lett Bács-Kiskun megye legszebbje

Bugaci lány lett Bács-Kiskun megye legszebbje
A bugaci származású Tiricz Nikolett fejére került a korona a közelmúltban Baján megrendezett Miss Alpok-Adria Szépségversenyen, ahol egyben Bács-Kiskun megye szépének is meg­választották.

Fotó: Petőfi Népe

Az Alpok-Adria szépségverseny Olaszországból indult. Ma már kilenc ország – Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia, Magyar­ország és San Marino – szép lányai versenyeznek a megtisztelő címért - adta hírül a baon.hu.

A Bács-Kiskun megyei eseményre a házigazda Baja mellett Dávodról, Bugacról, Pörbölyről, Kiskunhalasról, Bácsalmásról és Kunpeszérről érkeztek versenyzők. A tíz szépségnek a kilenctagú szakmai zsűri előtt kellett alkalmi ruhában, fürdőruhában és estélyiben bemutatkoznia.

A zsűri döntése alapján a királynő második udvarhölgye Pankovics Laura, első udvarhölgye pedig Szalay Violetta lett. A koronát a 21 éves, bugaci Tiricz Nikolett vehette át. A szépségkirálynő az országos döntőn képviselheti megyénket. A szépek közül a legszebbekre a közönség is szavazhatott a rendezvény közösségi oldalán. A legtöbb voksot Horváth Nikolett kapta.



 

Kövessen minket a Facebookon is!