Helyi hírek 2018. április 17. 07:30

Körkérdés: Kilátogat-e a parkerdőbe május elsején?

Képgaléria
Körkérdés: Kilátogat-e a parkerdőbe május elsején?
A félegyházi majálisnak hagyományosan idén is a parkerdő ad otthont. A megszépített, tiszta és kullancsmentesített környezet ideális helyszín egy kis kikapcsolódásra. A zenei és kulturális programok mellett többek között vidámpark és óriáscsúszda várja az érdeklődőket.

Bakró István (28)

- Számomra minden évben különleges a majális, hiszen május elsején születtem. Ebből az okból kifolyólag mindig kimegyünk családostól a parkerdőbe. A zöldterületet, a fákat és a növényzetet ilyenkor egy kicsit rendbe hozzák, megszépítik. A gyermekprogramok és a kulturális programok érdekelnek elsősorban az egyéb sportbemutató látványosságok mellett. A születésnapom alkalmából kicsit kikapcsolódunk, remélem jó időt fogunk ki. Örülök neki, hogy az elmúlt években visszakerült a majális a parkerdőbe, sokan kimozdulnak a városból és a természetben tölthetik ezt a napot.


Mogyoró Dezső (39)

- Ha az időm engedi, akkor szívesen kilátogatok a parkerdőbe a programok, illetve a hangulat miatt. Sokat tartózkodom külföldön, keveset vagyok a városban, de próbálom megoldani. Emellett persze az időjárástól is függ majd, hogyan tervezem a majálist.


Cseh István (30)

- Elsősorban a kíváncsiság miatt megyek ki ilyenkor a parkerdőbe. A hangulat is sokat számít, ismerősökkel, barátokkal találkozok. Szerintem jó helye van a majálisnak a parkerdőben, a kilátóba is felmennék, ha lesz rá időm, lehetőségem.


Fetter Vivien (8)

- Korábban már voltam a parkerdőben, akkor is nagyon tetszett. Remélem sok érdekesség, játék lesz. A birkózók bemutatóját és a néptáncosokat láttam régebben. Tavaly a májusfa felállításánál segítettem a szalagok felrakásában. Szeretek a szabadban lenni, remélem jó idő lesz és kimehetek.

G. Z.
 

Kövessen minket a Facebookon is!