Helyi hírek 2018. április 29. 09:30 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Kedden munkás Szent József emléknapja, szerdán Szent Atanáz püspök és egyháztanító emléknapja, csütörtökön pedig Szent Fülöp és Szent Jakab apostolok ünnepe lesz.

1. Hétfőn este ½ 6-tól Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

2. Hétfőn este ½ 7-tól tartják a Szent József Kör, vagyis a keresztény édesapák körének gyűlését a Közösségi Házban. Szeretettel hívnak minden édesapát és leendő édesapát.

3. Májusban hétfőnként a reggeli szentmise után, a többi napokon az esti szentmisék előtt 6 órakor elimádkozzák a templomban a lorettói litániát. Vegyünk részt minél többen ezeken az ájtatosságokon, hogy közösen kérjük mennyei édesanyánk pártfogását és közbenjárását egyházunkért, családjainkért és önmagunkért is.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai u. 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. Csütörtökön elsőcsütörtök lesz, a betegeket otthonaikban felkeresik.

6. Pénteken elsőpéntek lesz, szokás szerint 24 órás szentségimádással.

7. Pénteken este 8-9 óráig engesztelő imaóra lesz a kitett Oltáriszentség előtt a kápolnában, amelyre szeretettel hívják mindazokat, akik szeretnének bekapcsolódni Jézus Szentséges Szívének engesztelésébe.

8. Május 13-án, vasárnap lesz a templomban az elsőáldozás. Szeretettel kérik a híveket, imádkozzanak az elsőáldozókért, hogy a szentségi Jézussal való találkozás valóban életre szóló elkötelezettséget jelenthessen számukra.

9. Az elsőáldozási ruhákat május 3-án, csütörtökön délután 14 és 18 óra között lehet átvenni a templom sekrestyéjében. A Constantinum 3. osztályosai délelőtt a hittanórán kapják meg a ruhákat.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!


 

Kövessen minket a Facebookon is!