Helyi hírek 2014. július 18. 16:30

Lilla a közönséget hódította meg

Képgaléria
Lilla a közönséget hódította meg
Mindig mosolyog, meg is van rá az oka, hiszen a félegyházi Hegedűs Lilla a Tőserdő Szépe 2014-es fordulóján Közönségdíjat nyert

A „nehéz helyzetben” született döntéseket utólag vitatni szokás, általában a második helyezett szebb, mint az első, a harmadik pedig a másodiknál, de így van ez rendjén. Egyedül a közönség szavazata egyértelmű.

– Azt hiszem, 9 különdíj volt, és amikor azokból is megkaptam ötöt, kicsit úgy éreztem, hogy másoknak is kellene adni belőle – mesélte Lilla (18) –, mert rosszul eshet azoknak a lányoknak, akik semmiféle díjat sem kaptak, csak a pezsgőt és a virágot. Amúgy persze nagyon örültem, és a végére, az eredményhirdetésre éppen kezdett elmúlni a lámpalázam. A harmadik, azaz a 16 év felettiek kategóriájában Görögországi, 7 éjszakás nyaralást nyertem, hála a közönségnek.

Hogyan kezdődött? Óvodáskorodban eldöntötted, hogy márpedig királylány leszel?

– Eszembe sem jutott. A barátnőm nevezett be, ő is indult. Nem tartottam magam odavalónak, és már a reggel kezdődő próbákon is zavarban voltam. Délutántól peregtek az események, sminkelés, stb.… utána három menet a színpadon, amiből a harmadik alkalommal eredményt hirdettek. Végigizgultam az egészet, de nem a helyezés miatt, hanem a szereplésért. Fürdőruhában táncoltunk is, háttal a közönségnek, majd egyenként és kettesével-hármasával felvonultunk, és utána következett az alkalmi-ruhás fellépés.

Nem a fürdőruhás táncolás miatt, egyébként is megkérdeztem volna: Mennyire vagy megelégedve magaddal?

– 170 centi vagyok, 57 kg, a többi mértemet nem tudom. Le kellene adnom olyan 5 kilót, és szeretnék izmosabb lenni, ezért 2 hete edzeni járok és lovagolok – válaszolta mosolyogva, természetes egyszerűséggel Hegedűs Lilla.

Melyiket választod a szépségverseny után: a világbékét vagy a koalamackók védelmét? Magyarul: Mik a terveid?

– Most leszek 11. évfolyamos a Közgében. Szeretem a gazdaságtant és még néhány tantárgyat, de fodrász vagy kozmetikus szeretnék lenni. Esetleg óvónő, a sok gyerek miatt.

És a szépségversenyeken való szereplés?

– Ez egyetlen alkalom volt, az is rábeszélésre. Örülök a sikernek, de nem lettem elfogult, s nem fogok belemerülni az „egyik színpadra fel, a másikról le” világba, persze azt sem mondom, hogy soha többé szépségversenyt. Szüleimmel és bátyámmal, négyesben élünk, semmi nem változott. Esetleg annyi, hogy másképp látom az embereket: Jólesett, hogy milyen sokan vannak mellettem, és mennyi szavazatot kaptam. Ahogy mondani szokás: Köszönöm a családomnak, a barátaimnak, és az ismeretleneknek is.

tli

Kövessen minket a Facebookon is!