Helyi hírek 2014. július 19. 16:45

Ön hogyan fogadja a házalókat?

Képgaléria
Ön hogyan fogadja a házalókat?
Mint középkori, kóbor árusok, mindenkit megtalálnak „csak most” csomagjaikkal és kihagyhatatlan ajánlataikkal. Örülünk nekik? (1. rész)

Ferenc (72)

Az egész utcában végigugattatják a kutyákat, kettesével-hármasával járnak, egyikük kint kóborol az utcán, ketten pedig be akarnak jönni. Fel vannak pakolva, minden eladó, vagy azt sem lehet tudni, hogy mit árulnak, csak valamilyen ürüggyel becsöngetnek. Még nem fordult elő, hogy ne akarjanak valamit erőszakkal rám sózni, akár valami bóvlit, akár szolgáltatást.

Krisztina (30)

Nagyon rámenősek, nem értenek az udvarias elutasításból. Nem vettem még tőlük soha semmit, és nincs is olyan termékük, ami érdekel. Ha szolgáltatásra van szükségem, azt pedig megtalálom az irodában, és előtte tájékozódni fogok róla, nem akarom 1 perc alatt elhinni – több időm pedig nincs –, hogy a házalóé a legjobb ajánlat, bárhogy esküdözik.

Attila (49)

Akik jönnek, mind zavaróak, erőszakosak, „csak ezt még, csak azt még” el akarják mondani. Elutasítom őket. Igazolványt még az óraleolvasótól is kérek. A telefonos zaklatást sem szeretem, de ha nagyon röviden elmondja, akkor esetleg meghallgatom.

Jucika (82)

Zárva tartom a kaput, és nem tudom, hogy postás vagy más fontos személy nyomja-e a csengőt, Ha nem zárkóznék be, akkor mire az udvar végéből előjövök, már a lakásban járnának, előfordult ilyen is. Nem mutatnak igazolványt. De honnan tudhatnám arról is, hogy valódi-e?

(Folyt.köv.)

tli

Kövessen minket a Facebookon is!