Helyi hírek 2018. május 14. 10:30 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett

Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett
A Kiskunhalasi és a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság is vádemelést javasol az ellen a férfi ellen, aki több bűncselekményt is elkövetett egy éjszaka alatt.

Fotó: illusztráció - totalcar.hu

Mint arról korábban a police.hu beszámolt, a kiskunfélegyházi rendőrök április 13-án hajnalban megállítottak egy Toyota Avensis típusú személygépjárművet. Az autót egy 34 éves férfi vezette, akivel szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért vele szemben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt eljárást indított. A rendőrök az intézkedés során azt is megállapították, hogy a férfinek egyáltalán nincs jogosítványa, így ellene szabálysértési eljárás is indult. 

A járőrök kérdéseire az ittas sofőr bevallotta, hogy az autót rövid idővel korábban ő és utasa – egy 23 éves férfi – egy jászszentlászlói garázsból közösen tulajdonították el azért, hogy kocsikázzanak. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt mindkettejüket gyanúsítottként hallgatták ki, a tulajdonos pedig visszakapta az autóját.

A két férfi ügyét mind a Kiskunfélegyházi, mind a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon a napokban lezárták, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a helyi ügyészségekre.
 

Kövessen minket a Facebookon is!